PK = Art Direction

Voor de PK Photobooth heeft PaardenKracht inmiddels talloze decors bedacht, ontwikkelt en gecreëerd. We weten altijd de juiste setting en sfeer te creëren die bij het thema van een evenement past.

Inmiddels dienen onze decors niet alleen meer voor de Photobooths maar worden ze ook ingezet bij photoshoots voor commerciële doeleinden als online en offline campagnes, beurzen, festivals, events in de breedste zin van het woord, televisie en film. We hebben in de afgelopen 8 jaar een loods vol met de mooiste rekwisieten, decorstukken, gadgets en kleding in de meest uiteenlopende thema’s verzameld. Ons creatieve team is het liefst bezig om concepten te ontwikkelen en moodboards tot leven te brengen in decors en de gehele creatieve ontwikkeling, invulling en aankleding te verzorgen van events, festivals en beurzen.

Natuurlijk kunnen we onze fotografen en video producenten bij deze producties ook inzetten om mooie beelden te schieten. Op deze manier kunnen we snel schakelen en vooraf goede instructies meegeven wat zorgt voor een soepele samenwerking en een optimaal resultaat.