Hoe werkt de PK Photobooth?

De PaardenKracht Photobooth is de ideale merkactivatie tool. Wij bieden bezoekers van evenementen een hysterische fotoshoot in een uniek en passend thema. Het thema wordt naar de wensen van de opdrachtgever ontwikkeld en uitgewerkt. We werken altijd met een enthousiast team bestaande uit een fotograaf, regisseur en een stylist. De foto’s worden altijd tot in de puntjes bewerkt voor een perfect resultaat, en de foto zo bijzonder mogelijk te maken. Hoe mooier en leuker de foto’s, hoe groter het effect op social media achteraf.

Precies daarin schuilt de kracht van de Photobooth: niet alleen is het een verrijking van het evenement, maar de booth zorgt tegelijkertijd voor enorme draagkracht op sociale media ook nadat het evenement is afgelopen. Om die draagkracht extra lading te geven verwerken we desgewenst merkuitingen in het decor of op de foto. Denk aan branded rekwisieten in het decor, logo’s op de foto of op een frame rondom het kiekje. Waardoor het merk op subtiele wijze onder de aandacht gebracht wordt bij de bezoeker, en natuurlijk zijn of haar vrienden op social media. Zo manoeuvreren we ons binnen de heilige graal van brand-awareness: bezoekers hebben een leuke ervaring en houden daar een zeer ‘likeable’ en ‘shareable’ foto aan over, waarmee de opdrachtgever een subtiele merkactivatie in vorm van waardevolle en effectieve content in handen heeft.

Voor een uitgebreid overzicht van onze werkwijze, alle mogelijkheden en prijzen hebben wij een aparte presentatie over de PaardenKracht Photobooth. Deze is bij ons op te vragen via info@worldofpaardenkracht.nl.

Opties: 

  • PaardenKracht Photobooth
  • PaardenKracht Backdrop Booth
  • PaardenKracht Groepsfoto
  • Live printen op locatie
  • PaardenKracht Videobooth

Wij vinden het erg leuk om mee te denken met de wensen van jouw bedrijf, zodat jouw merk op een originele manier wordt geactiveerd onder de juiste doelgroep.

Sharing is Caring

Als extra optie bieden wij aan om het resultaat direct online te zetten om zo instantly een groot bereik te creëren op het wereldwijde web. Dit doen we met een speciaal digitaal systeem waarmee we een koppeling maken naar social media, via een mailadres of een aparte foto pagina.